Maak nu een afspraak 010 521 44 08

Onze aanpak

Doormiddel van periodieke controles en röntgenfoto's, in combinatie met 

de hoogste kwaliteitsstandaarden, kunnen we u de mooiste resultaten garanderen.

Periodieke controles

Een periodieke controle is essentieel voor een goede gezondheid van uw gebit. Bij voorkeur wordt dit elk half jaar gedaan, zodat eventuele problemen voorkomen kunnen worden of op tijd getackeld kunnen worden. Bij een controle wordt uw gebit volledig onderzocht. Indien nodig, wordt er tandsteen verwijderd en polijsten we uw tanden. Daarnaast is het in sommige gevallen nodig om röntgenfoto’s te maken voor een goede controle. Door uw gebit tijdig te controleren, kan het risico op problemen (of het groter worden daarvan) verkleind worden. We adviseren daarom om uw gebit elk halfjaar bij ons te laten controleren. De kosten en vergoeding van de controle is afhankelijk van uw polis en zorgverzekeraar. Meer informatie over tarieven vindt u op onze tarievenpagina.

Röntgenfoto's

In sommige gevallen, is het niet mogelijk om de conditie van het gebit met het blote oog te zien. Soms is het ook noodzakelijk om de binnenkant of de ruimte tussen de tanden en kiezen te bekijken. Hiervoor maken we gebruik van röntgenfoto’s. Röntgenfoto’s kunnen ons helpen bij het stellen van de juiste diagnose.

 

Waarom worden er röntgenfoto's gemaakt?


- Het exact vaststellen waar tandbederf aanwezig is.
- Het vinden van dieper gelegen gaatjes.
- Ontstekingen in uw mond.
- Controleren voor afbraak van uw kaakbot.
- Verstandskiezen die doorkomen.

 

Kwaliteit, veiligheid en hygiëne

Iedere patiënt kan rekenen op patiëntgerichte, hoogwaardige tandheelkunde in een veilige en hygiënische omgeving. Al onze patiënten en teamleden, moeten erop kunnen vertrouwen dat er veilig en hygiënisch wordt gewerkt. Binnen onze praktijk besteden we hier veel aandacht aan. Ons ervaren team stelt heldere richtlijnen op over bijvoorbeeld, afvalverwerking en reiniging, desinfectie en sterilisatie.
Voor alle tandartspraktijken in Nederland geldt er een bepaalde wetgeving en zijn er klinische richtlijnen vanuit de beroepsgroep opgesteld. Deze richtlijnen zijn vertaald naar praktische praktijkrichtlijnen en protocollen. Onze tandartspraktijk werkt volgens de laatste wet- en regelgeving. Alle procedures zijn gebaseerd op richtlijnen van de beroeps- en wetenschappelijke beroepsverenigingen in de mondzorg.tandartstenpraktijk-kiki-oei

Een stralende lach voor het hele gezin

Schrijf je nu online in bij gezinsprakijk ‘Kiki Oei’

 

inschrijven