Maak nu een afspraak 010 521 44 08

Tanden bleken

Voor een stralend witte glimlach.

Naast de ogen is een mooie witte glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een stralend witte lach straalt zelfvertrouwen uit, en zorgt ervoor dat u vaker durft te lachen. Bij veel mensen komt een stralend witte lach niet vanzelf, en door twijfels, of misschien zelfs door schaamte, wordt er vaak niets aan de desbetreffende tandarts gevraagd. Wij vinden dat iedereen een mooie stralende glimlach verdient. En omdat wij begrijpen dat niet iedereen staat te springen om een bezoek aan de tandarts, kunt u bij ons zelf thuis uw tanden bleken!

Verkleuring van uw tanden

Door de jaren heen nemen uw tanden en kiezen verschillende kleurstoffen op. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van de hoeveelheid verkleurende producten die u nuttigt, zoals sigaretten, thee, koffie en rode wijn. Door deze externe verkleuringen zullen uw tanden, naarmate u ouder wordt, donkerder worden. Buiten deze externe verkleuringen is het ook mogelijk dat uw tanden of kiezen van binnenuit verkleuren. Dit kan het gevolg zijn van een ongeluk, medicijngebruik of tandbederf.

Thuis uw tanden bleken

Wanneer u uw tanden wilt bleken kunt u bij ons terecht. Voor deze behandeling komt u eerst langs in de praktijk. Hier zullen wij samen met u alle stappen van het bleekproces doornemen. In de praktijk maken wij een bitje dat precies aansluit op uw gebit. Vervolgens krijgt u de bleekbenodigdheden mee naar huis, waarna u de behandeling zelf thuis kunt uitvoeren. Deze behandeling is geheel veilig en gemakkelijk in uitvoering. Aan het eind van de behandeling zijn uw tanden weer enkele tinten lichter. 

 

Thuis uw tanden bleken? Dat kan! Maak hieronder snel een afspraak of bel 010-5214408 zodat u spoedig weer kunt genieten van een stralende glimlach!

Een stralende lach voor het hele gezin

Maak nu een afspraak bij gezinsprakijk ‘Kiki Oei’

 

 Contact