Maak nu een afspraak 010 521 44 08

QuickSleeper

Voor een pijnloze en snelwerkende verdoving.

Heeft u bij ons voor een behandeling een verdoving nodig en vindt u dat spannend, eng of pijnlijk? Met onze Quicksleeper is dat verleden tijd. Met deze nieuwe technologie op het gebied van anesthesie is het plaatsen van een verdoving minder pijnlijk, de verdoving werkt altijd en het pijnlijke gevoel is weg.

 

Hoe werkt de QuickSleeper?

De Quicksleeper is een computergestuurde verdoving die direct in het kaakbot wordt aangebracht. Voordat dit gebeurd wordt er eerst met een ultradun naaldje een voorverdoving aangebracht. Met dit naaldje wordt er een piepklein gaatje geboord waar vervolgens de echte verdoving kan worden geplaatst. Door de kleine voorverdoving is de ‘echte’ verdoving nagenoeg pijnloos. Deze verdoving werkt dan als volgt: druppelsgewijs wordt de verdoving ingebracht waarna deze langs de binnenzijde van het kaakbot stroomt. Hierdoor wordt het gebied rond de tandwortels direct verdoofd en is het niet meer nodig om de ‘vervelende’ prik aan de binnenkant van de mond te geven.  

De verdoving met de Quicksleeper werkt zo’n 30 a 60 minuten. Dit is vaak voldoende voor een hele behandeling. Duurt de behandeling langer dan de genoemde tijd? Dan kan er eenvoudig een extra verdoving worden gezet met de Quicksleeper. Doordat de verdoving direct werkt hoeft u niet te wachten totdat de verdoving is ingewerkt.

Verdoving bij kinderen

Voor veel kinderen is een bezoek aan de tandarts een spannende activiteit. Zeker wanneer kinderen naast de gebruikelijke controle ook een behandeling moeten hebben met een daarbij behorende verdoving. Kinderen zijn vaak angstig voor de prik en het nare verdovende gevoel in de mond. De kans op het bijten op de lip of in de wang door een verdoving, is bij kinderen groter dan bij volwassenen. Daarom is de QuickSleeper bij uitstek hét geschikte middel om kinderen te verdoven.

Verdoving bij angstige patiënten

Veel mensen zijn ondanks de nieuwe technologieën nog angstig voor de tandarts, en dan met name voor verdovingsprikken. Wij proberen steeds meer de angsten weg te halen door verbeterde technieken te gebruiken om onder andere pijn te verminderen of zelfs helemaal te elimineren. De QuickSleeper is hier een goed voorbeeld van. Het is een rustige en pijnloze behandeling waarbij wij u goed begeleiden tijdens het plaatsen van de verdoving. Het grote voordeel voor angstige patiënten is dat de QuickSleeper direct werkt en wij snel op behandeling over kunnen gaan. Op deze manier verminderen wij voor u de tijd in de stoel en kunt u de praktijk verlaten zonder het nare verdovende gevoel in uw mond. 

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de QuikSleeper en wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over. 

 

Een stralende lach voor het hele gezin

Maak nu een afspraak bij gezinsprakijk ‘Kiki Oei’

 

 Contact