Maak nu een afspraak 010 521 44 08

Onze praktijk

Tandarstenpraktijk Kiki Oei is een kindvriendelijke gezinspraktijk waar ook

patiënten met angst voor de tandarts zich snel op hun gemak zullen voelen.

Tandartsenpraktijk Kiki Oei

Tandartsenpraktijk Kiki Oei is een kindvriendelijke gezinspraktijk waar ook patiënten met angst voor de tandarts zich snel op hun gemak zullen voelen. Met onze jarenlange ervaring willen wij vooruitstrevend zijn in onze behandelingen.

 

Met ons hechte team van specialisten proberen wij uw bezoek aan onze praktijk prettig te maken, zodat u met een gerust gevoel langs kunt komen. Stap voor stap nemen wij alles met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Waarom Kiki Oei?

  • Kindvriendelijke Praktijk
  • Nemen voor iedere patiënt de benodigde tijd
  • Gespecialiseerd in omgang met angstige patiënten
  • Stap voor stap begeleiding
  • Hecht team van specialisten
  • Professionele en vriendelijke sfeer

Tandarts

Yu Ming (ma en wo)

Angelique (di en wo)

Ivy (wo, do en vr)

Kiki (ma, di en do)

Mondhygiƫniste

Rosanne (do en vr)

Maxime (ma en di)

Nathalie (ma, di, wo en vr)

Assistente

Lyn

Angelique

Jenny

Balie

Kirsten

Sandra

Tandtechnieker

van Someren Brand

Bij tandartsenpraktijk Kiki Oei staat het leveren van hoge kwaliteit voorop. Daarnaast zijn wij volledig transparant in onze werkwijze, en beantwoorden wij graag uw vragen. Samen met ons team van specialisten kijken wij altijd naar de nieuwste technologieën en behandelmethoden..

 

Zo maken wij het voor u als patiënt zo prettig mogelijk. Middels onze jarenlange ervaring zijn wij vooruitstrevend in onze behandelingen.

Onze praktijk

Wij hebben geprobeerd aan alle details te denken, om het voor uw hele gezin naar wens te maken. Wanneer u onze kindvriendelijke praktijk binnenstapt zult u ervaren wat wij bedoelen. Al vanaf binnenkomst staat ons team van specialisten voor jullie klaar. Onze praktijk heeft geen trap, wat betekent dat de praktijk goed toegankelijk is voor kinderen en mindervalide. Tevens hebben wij rondom onze praktijk voldoende parkeergelegenheid.

 

Bij vragen over de praktijk, onze werkwijze of behandelingen kunt u te allen tijde contact opnemen met een van onze specialisten. Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe moderne praktijk.

Een stralende lach voor het hele gezin

Schrijf je nu online in bij gezinsprakijk ‘Kiki Oei’

 

inschrijven